Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

donderdag 27 februari 2014

Nieuwsbrief nr 1

Nieuwsbrief Valentijngenootschap

Nieuwsbrief nr 1, Jaargang 1 februari 2014

Officieel

Beste Valentijnvriend,

Met enige trots presenteren we u de eerste nieuwsbrief van het Valentijngenootschap.
Op 14 februari 2014 was het zover: op deze ‘dag van de liefde’ troffen Gerda van Wageningen, José Vriens en Greetje van den Berg elkaar bij de notaris in Oud-Beijerland.
 Daar werd rond een uur of halftwaalf het Valentijngenootschap officieel opgericht, zoals u op de foto’s kunt zien.


Bestuur

Het bestuur van het genootschap bestaat uit:

Gerda van Wageningen – voorzitter;
Greetje van den Berg – secretaris;
Jos̩ Vriens Рpenningmeester;
Jan Klijn – algemeen lid.

Na de oprichting was het nieuws overal te vinden: de website stond online, de foto’s werden op de eigen Facebookpagina geplaatst en in verschillende media werd het persbericht opgenomen. Leo Schouwenaar van Omroep Flevoland interviewde ons Flevolands bestuurslid Greetje van den Berg.

Op het moment van dit schrijven hebben zich zesentwintig leden aangemeld en dat is een prachtig begin. We hopen binnenkort een datum vast te stellen voor een eerste ledenvergadering.

Het echte werk

In feite begint het echte werk nu pas.
We willen meer positieve aandacht voor ons genre en dat hopen we te bereiken door een jaarlijks evenement voor auteurs en lezers te organiseren op bijvoorbeeld Valentijnsdag. Daarnaast is het de bedoeling om een prijs voor het beste boek in het leven te roepen, die misschien op dezelfde dag kan worden uitgereikt.

Om die plannen te verwezenlijken moet er de komende tijd hard gewerkt worden, en dat gaan we doen, want uiteindelijk is het de bedoeling dat het Valentijngenootschap met de bijbehorende prijs zal uitgroeien tot een begrip.

Via onze nieuwsbrieven kunt u met ons meeleven en meelezen.

Website en Facebook

Via de website en onze Facebookpagina kunt u ons blijven volgen, al dan niet als lid. Op de Facebookpagina mag reclame gemaakt worden voor de boeken die onder het romantische genre vallen, bij het verschijnen ervan of als er leuke nieuwtjes over te melden zijn, zoals een mooie recensie.

Op de website staat een ledenpagina met de auteurs die bij het Valentijngenootschap zijn aangesloten. Met een foto en een kort stukje over de auteur zelf en een verwijzing naar een eventuele website. Wil je hier ook komen te staan, dan kun je ons deze gegevens toesturen.

Hartelijke groet, namens het bestuur,

Greetje van den Berg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: