Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

maandag 10 februari 2014

Valentijngenootschap

Het begin


Enige jaren geleden werden de eerste stappen gezet om een Valentijngenootschap op te richten, ter promotie van het romantische boek. In 2013 kreeg dit een vervolg en in februari 2014 werden spijkers met koppen geslagen met als resultaat de oprichting van het Valentijngenootschap op 14 februari.

Wat doen wij?


Eenmaal per jaar zullen we bij elkaar komen voor de ledenvergadering en een andere gezamenlijke activiteit. Denk daarbij aan een workshop, lezingen, meet-and-greet, of op een andere manier contact met de lezers.
Ons streven is dat er op termijn een prijs voor het beste romantische boek wordt ingesteld. Vanwege het karakter van het genootschap: Valentijn en het romantische boek, zou dit in de februarimaand kunnen plaatsvinden. Hiermee willen we het romantische boek op de kaart zetten, zoals dat ook al jaren gebeurt met het kinderboek, het spannende boek, het spirituele boek, chicklit en zelfs het Friese boek.

Hulp nodig


De uitgevers van Ellessy en Z&K (geassocieerde leden) praten inmiddels met allerlei partijen over een evenement of activiteit om het genre meer te promoten, maar jullie hulp is ook onontbeerlijk. We kunnen bovenstaande plannen alleen realiseren als we de handen ineen slaan en samenwerken op dit gebied. Vandaar dat we jullie als auteurs van het romantische boek vragen om je aan te sluiten bij dit genootschap.

Meer weten?


Ben jij een Nederlandstalige auteur in het romantische genre die 2 of meer boeken op zijn of haar/zijn naam heeft staan, dan kun jij lid worden van dit genootschap - ongeacht bij welke uitgeverij je bent aangesloten met uitzondering van eigenbeheer uitgevers.

Ben je een uitgever, boekhandel, journalist of een andere partij die belangstelling heeft voor het romantische boek, ook dan kun je lid worden.

Wil je meer weten of heb je nog vragen, neem dan contact op met ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: