Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

donderdag 28 augustus 2014

Nieuwsbrief nr 3

Nieuwsbrief Valentijngenootschap

Nieuwsbrief nr 3 Jaargang 1 augustus 2014

Update

Beste Vrienden van Valentijn,

Zoals jullie weten, staan de ledenvergadering en de prijsuitreiking gepland op zaterdag 14 februari 2015. We hopen jullie dan allemaal te zien, dus schrijf die datum in je agenda als je dat nog niet hebt gedaan.


Shortlist

Het publiek kan van half december tot eind januari vanaf het moment van bekendmaken van de shortlist een keuze maken uit die boeken en een 6de titel naar keuze kiezen van de longlist.
Naast de mogelijkheid om dit via internet te doen, wordt er voor de lezers die daar geen gebruik van kunnen/willen maken nog naar andere mogelijkheden gezocht.

Longlist

De datum van 1 september nadert met rasse schreden. Vanaf die dag tot 5 oktober a.s. kunnen de uitgevers hun titels voor de longlist insturen. Een jury zal samen met de leden en de Vrienden van Valentijn de titels selecteren die op de shortlist komen te staan.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal zoals gezegd op 14 februari plaatsvinden, waarvoor Vrienden van Valentijn een uitnodiging ontvangen om erbij te zijn. Deze dag kun je tevens persoonlijk kennismaken met je favoriete auteurs en boeken laten signeren.
Uiteindelijk moet de Valentijnprijs in de loop der jaren een begrip worden; dat was onze insteek en daar gaan we voor.

Manuscripta

Dit jaar voor het eerst is het Valentijngenootschap te vinden op dé boekenbeurs van het jaar: Manuscripta. Deze zal op zondag 7 september plaatsvinden in Utrecht. Meer hierover vind je op de website. Ons vind je in stand nr 6 waar we onderdak krijgen van uitgeverij Ellessy. Misschien komen we elkaar daar wel tegen.

Wij houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Hartelijke groet van het bestuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: