Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

maandag 8 september 2014

Geslaagde Manuscripta 2014

Gisteren, 7 september, was het Valentijngenootschap in Utrecht voor de aftrap van het nieuwe boekenjaar dat sinds 7 jaar wordt ingeluid door Manuscripta. Heel veel mensen zijn kennis met ons komen maken. We hebben er leuke gesprekken en ontmoetingen gehad met Vrienden van Valentijn en volgers op Facebook. Daar lichtten we al een tipje van de sluier op aan iedereen die wilde weten wat het Valentijngenootschap precies inhoudt. Daarom willen we jullie het nieuws ook hier niet onthouden.


Enkele leden van het Valentijngenootschap, v.r.n.l.: Suzanne Peters, Anita van Breukelen, Tessa Putman (debutant) Larry Iburg (Ellessy), José Vriens.

Volgend jaar, op 14 februari 2015 precies, wordt de eerste Valentijnprijs uitgereikt voor het romantische boek. Meer hierover komt binnenkort. Omdat vast niet iedereen in staat is om op 14 februari aanwezig te zijn, hebben we besloten er een hele week van te maken. De Week van het Romantische Boek. Een week met lezingen, signeersessies en meet en greets verspreid over het hele land. Auteurs die in hun eigen woonplaats, gemeente en omgeving te vinden zijn in boekhandels en bibliotheken. Hoe, wie, wat en waar houden we nog even geheim, maar houd de website in de gaten als je niets wilt missen. Wij willen onze lezers graag ontmoeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: