Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

vrijdag 7 november 2014

Week van het Romantische Boek

Dit keer had Facebook de primeur. Gerda van Wageningen verklapte al dat er een Week van het Romantische Boek komt. En terecht. Van 7 tot en met 14 februari vind je onze auteurs op tal van plaatsen door heel Nederland. Met als toppunt de prijsuitreiking van de eerste Valentijnprijs. Laat die week je agenda dus niet te volstromen met andere dingen zodat je onze auteurs kunt bezoeken.


De prijsuitreiking voor het beste romantische boek zal op 14 februari plaatsvinden in de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Een schitterende locatie met veel mogelijkheden. Over de indeling van die dag horen jullie later meer. Ook over de locaties en activiteiten die er in de Week van het Romantische Boek georganiseerd zullen worden.

Inmiddels zijn onze juryleden druk aan het lezen om uit de boeken die op de longlist staan een winnaar te kunnen selecteren. Daar hebben ze echt wat tijd voor nodig. Welke boeken op de shortlist komen te staan, maken we aan het begin van het nieuwe jaar bekend. Het blijf nog even spannend!

Onze Vrienden van Valentijn hebben een speciaal streepje voor als het om de verkiezing van de het romantische boek gaat. Wil jij hier ook aan meewerken, word dan nu lid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: