Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

donderdag 15 januari 2015

Nieuwsbrief nr 4

Nieuwsbrief nr 4 Valentijngenootschap | 15 januari 2015


Beste liefhebber van het romantische boek,

Op 14 februari a.s. is het zover: de eerste Valentijnprijs wordt uitgereikt in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Oosterdokskade 143 te Amsterdam!!!

De vijf genomineerde boeken zijn:

Als de dag van toen van Sandra BergDe verloren zoon van Thea Zoeteman-MeulsteeGeraakt van Angelique van DongenM/V van Olga van der MeerSanne, het leven is leuk van Marjan van den Berg 
Stemmen

Vanaf 31 januari kan er gestemd worden op één van deze vijf boeken, of een boek naar keuze van de longlist. Op onze website vindt u alle informatie over over het stemmen.


Manifestatie

Voorafgaand aan de prijsuitreiking vindt een spetterende manifestatie plaats met een woord van welkom door het bestuur, interviews met de genomineerden, muziek, dans (tango) en voorgedragen gedichten. Aan het einde hiervan zal CPNB-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer de winnaar van de eerste Valentijnprijs bekendmaken en de prijs overhandigen.

De manifestatie vindt plaats van 15.00 – 16.30 uur in de theaterzaal van de OBA. De zaal gaat open om 14.30 uur.

Kaarten zijn te bestellen via de Openbare bibliotheek Amsterdam en kosten € 15,00.

We hopen jullie te ontmoeten op deze bijzondere Valentijnsdag 2015!

Met vriendelijke groet,

Gerda van WageningenJosé Vriens
Greetje van den Berg


Routebeschrijving naar de OBA

De bibliotheek is goed bereikbaar per Openbaar Vervoer. Metro's, trams en bussen stoppen vlakbij de OBA. Vanaf de halte Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen. De OBA bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als u met uw rug naar het station staat) U loopt voorbij de trams en langs het Double Tree By Hilton hotel. Aan het einde van de Oosterdokskade ziet u de Centrale Bibliotheek.

Komt u met de auto, volgt u dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt onder andere parkeren in de Oosterdok parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar de OBA. Kijk voor meer informatie op: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl/
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: