Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

dinsdag 9 juni 2015

Nieuwbrief nr 6

Beste lezers,

Met de zomervakantie voor de deur hier nog een laatste update over de gang van zaken rondom de Longlist, het bestuur en de manifestatie in 2016.


BOEKLEGGERSACTIE

De actie loopt nog tot 31 juli. Na deze datum zullen we winnaars bekendmaken. Veel auteurs doen heel enthousiast mee en hebben boekleggers in de bibliotheekboeken verstopt. Actie boekleggers in de bieb.

MANIFESTATIE

Deze week is het bestuur naar Ermelo geweest om de locatie te bekijken waar we de manifestatie en de prijsuitreiking op zaterdag 13 februari 2016 willen organiseren. Met medewerking van boekhandel Riemer hebben we al een hoop plannen gemaakt voor die dag.

In het zalencentrum in Ermelo hebben we een geschikte zaal gevonden waarin de manifestatie kan plaatsvinden. Deze zaal vind je op een steenworp afstand van het station, met voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving.

LONGLIST 2016

De aangeschreven uitgevers hebben samen een mooie lijst met boeken opgeleverd die mee mogen dingen naar de Valentijnprijs 2016. Voorlopig wordt die nog niet bekend gemaakt. Na de zomervakantie gaan we daarmee verder en worden de boeken onder de juryleden verdeeld.

Dit jaar hebben we de beschikking over maar liefst elf juryleden zodat de druk op hen lager is en er minder per persoon gelezen hoeft te worden. Dat zal ongetwijfeld tot een mooie uitkomst leiden.


Hartelijke groet en een aangename zomer toegewenst met veel leesplezier!

Namens het bestuur van het Valentijngenootschap


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: