Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

woensdag 28 oktober 2015

Nieuwsbrief nr 7

Beste lezers,


Inmiddels ligt de zomervakantie al weer enige tijd achter ons. Het einde van het jaar komt snel dichterbij, wat betekent dat wij als bestuur druk bezig zijn met de voorbereidingen van de tweede uitreiking van de Valentijnprijs.


LONGLIST en JURY

De boeken van de longlist zijn inmiddels verdeeld onder de juryleden. Zij zijn al druk bezig met lezen, de eerste resultaten zijn zelfs al binnen.
De longlist staat inmiddels op de website zodat iedereen kan zien welke boeken meedingen naar de titel Beste Valentijnboek 2016. Het eigenlijke stemmen begint pas in januari als ook de genomineerde boeken van de shortlist bekend worden gemaakt.

MANIFESTATIE wordt FESTIVAL

Jullie lezen het al: we noemen het voortaan geen manifestatie meer maar een Valentijnfestival. Een feestje om heen te gaan en elkaar te ontmoeten. Daar zal naast de uitreiking van de Valentijnprijs tevens een romantische markt worden georganiseerd met onder andere plaatselijke middenstanders die hun waren onder de aandacht willen brengen, gericht op het publiek en met een Valentijn-karakter. We hebben heel wat in petto om iedereen een leuke dag te bezorgen.

BIBLIOTHEKEN en AGENDA

Een aantal auteurs heeft al een afspraak met een bibliotheek of boekhandel om iets te gaan doen in de periode in en rond de Week van het Romantische boek. (6 tot en met 13 februari 2016) We hopen dat er nog veel meer op de agenda komt te staan.
Heb je idee├źn en de contacten om iets in je eigen woonplaats met de aangesloten auteurs te kunnen organiseren, laat het dan ons vooral weten. Wij doen graag mee!

Hartelijke groet,

Namens het bestuur van het Valentijngenootschap


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: