Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

vrijdag 30 oktober 2015

Valentijnprijs 2016

Reina Crispijn wint de Valentijnprijs 2016


Vrijdagavond 12 februari, tijdens de uitzending van Tijd voor Max, werd de winnares bekend gemaakt die de Valentijnprijs 2016 kreeg. Iedere genomineerde kreeg 20 seconden om iets over haar boek te vertellen, waarna Gerda van Wageningen, als voorzitter van het Valentijngenootschap, de gouden envelop mocht openen en de winnaar bekendmaken.
'Dochter van de sterren' van Reina Crispijn kwam als overtuigend winnaar uit de bus.


Zaterdag 13 februari vierden we het echte feest. Tijdens een super gezellige romantische markt konden bezoekers een praatje maken met hun favoriete auteur. Je kon met iedereen op de foto, er waren workshops die je kon volgen. Er werden make-overs gedaan en er waren diverse tafels met sieraden en romantische producten. Tijdens de prijsuitreiking kregen de genomineerden wat meer tijd om over hun boek te vertellen en werden zowel Reina Crispijn als Gerda van Wageningen in het zonnetje gezet door Eppo van Nispen tot Sevenaer.

Een fotoverslag van die dag vind je op onze Facebook pagina.

Connie Flipse schreef een mooi verslag over het Valentijnfestival.

De bezoekers konden met hun geliefde, vriend, vriendin of met een auteur op de foto gaan. Deze, en ook de andere foto's van die dag, zijn gemaakt door Jeroen Mies. Je vindt ze hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: