Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

donderdag 7 januari 2016

Nieuwsbrief nr 8

Nieuwsbrief Valentijngenootschap nr 8 Januari 2016

Beste lezers,


Allereerst willen wij jullie alle goeds, geluk, gezondheid en veel inspiratie voor 2016 wensen.


SHORTLIST en STEMMEN

Eindelijk is het dan zover dat we de shortlist bekend mogen maken. Dankzij het werk van de jury zijn er vijf titels uitgekomen die stuk voor stuk goed ontvangen zijn door de lezers.

Blind vertrouwen - Elly Koster - uitgever Cupido
De trein van 12:10 - Johanna A. van Archem - uitgever Z&K
Dochter van de sterren - Reina Crispijn - uitgever Z&K
Drijfzand - José Vriens - uitgever Ellessy
Voorbij de duisternis - Sandra Berg - uitgever Z&K

Vanaf 7 januari kan er tot en met 12 februari gestemd worden op een van de vijf boeken van de shortlist of op een zesde boek van de longlist dat op die manier een wildcard kan verdienen en kans maakt op de Valentijnprijs. Er mag maar 1 stem per persoon worden uitgebracht. Stemmen kan via de stemwidget van het CPNB die vanaf 7 januari op de website te vinden zal zijn.

KAARTEN VALENTIJNFESTIVAL

Vanaf vandaag kunnen er kaarten worden besteld via de website om zaterdag 13 februari bij het festival aanwezig te zijn. Deze kosten voor onze Vrienden geen 7,50 maar 5 euro per persoon. Je ontvangt na bestelling een factuur die tevens je toegangsbewijs is en die je recht geeft op een goodiebag ter waarde van 20 euro. We kunnen je alvast verklappen dat er naast vele leuke folders en gadgets ook een b o e k inzit.

De gelegenheid waar het festival wordt gehouden is in Ermelo goed te bereiken via het station - het ligt er vlak naast. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij de school die erachter ligt. Voordelige NS kaartjes zijn weer te krijgen bij Blokker en Spoordeelwinkel.nl.

Het festival vindt plaats in Ermelo in de feestzaal aan de Stationsstraat 137. Wij staan vanaf 13.30 uur klaar om iedereen te begroeten. Het wordt beslist een leuke dag met een romantische markt, muziek, de prijsuitreiking en een hoop auteurs die aanwezig zullen zijn.

BIBLIOTHEKEN en AGENDA

Een aantal auteurs heeft al een afspraak met een bibliotheek of boekhandel gemaakt om iets te gaan doen in de periode in en rond de Week van het Romantische Boek. Deze activiteiten kun je terugvinden in de agenda op de website. We proberen deze telkens zo snel mogelijk aan te vullen zodat jullie op de hoogte blijven van alles wat er te doen is in de komende maanden.

Het Valentijnfestival staat inmiddels op de website van Het Jaar van Het Boek.

Hartelijke groet,

namens het bestuur en tot de volgende nieuwsbrief!

www.valentijngenootschap.nl

Facebook | Twitter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: