Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

dinsdag 28 juni 2016

Schrijfwedstrijd Valentijngenootschap

Persbericht


Het Valentijngenootschap - genootschap ter promotie van het Nederlandse romantische boek - organiseert een schrijfwedstrijd voor het beste korte romantische verhaal. De uitslag hiervan zal zaterdag 11 februari 2017 bekend worden gemaakt in Utrecht tijdens het Valentijnfestival 2017.Genre? Romantische verhalen.
Wie? Lezers en schrijvers mogen een verhaal indienen. (Juryleden uitgezonderd.)
Hoe? Schrijf een origineel romantisch verhaal van 1500-5000 woorden in het Nederlands. Voorzien van onherkenbaar pseudoniem. Je werkelijke naam en pseudoniem zijn tot na het jureren alleen bij de secretaris bekend. (Verhalen die eerder zijn ingediend voor andere schrijfwedstrijden zijn uitgesloten.)
Wanneer? Je hebt van 1 september tot 1 december 2016 de tijd om je verhaal in te sturen. (Digitaal als tekstbestand Word of PDF.)
Kosten? 10 euro per inzending. (Te voldoen bij inzending van je verhaal, je ontvangt hiervoor een factuur. Zonder inschrijfgeld wordt het verhaal niet in behandeling genomen.)
Wat krijg je daarvoor? Een juryrapport en gratis toegang tot het Valentijnfestival 2017. Je verhaal zal beoordeeld worden door een vakkundige jury. Van elke verhaal wordt een juryrapport geschreven dat je ontvangt op het Valentijnfestival.
Prijs? 250 euro

Jury: De jury bestaat uit Gerda van Wageningen als juryvoorzitter, Suzanne Peters - beiden bestuurslid - en Greetje van den Berg. Nog 2 mensen uit het boekenvak behoren tot de jury.
Uitgevers: Bij het Valentijnfestival zullen uitgevers aanwezig zijn die altijd op zoek zijn naar nieuw talent. Schrijfwedstrijden zijn een uitstekend middel om de aandacht van uitgevers te vangen.
Valentijnfestival: Niet alleen een mogelijkheid om je favoriete auteurs te ontmoeten, maar ook aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking van de Valentijnprijs 2017 en de bekendmaking van de winnaar van de schrijfwedstrijd.

Informatie opvragen en insturen van het verhaal kan naar
U ontvangt een bevestiging van ontvangst en een factuur voor het inschrijfgeld.

www.valentijngenootschap.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: