Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

donderdag 5 januari 2017

Nieuwsbrief 12

Shortlist is bekend!


De shortlist van de boeken die meedingen naar de Valentijnprijs 2017 is bekend:

Bloeiend Vlas - Gerda van Wageningen (Oud-Beyerland)
Schelpenwit - Simone Foekens (Almelo)
Verdwaald - José Vriens (Roosendaal)
Vier het leven - Elly Koster (Dronten)
Waar ben je? - Reina Crispijn (Dronten)


Deze lijst werd gekozen door een vakjury en kwam tot stand onder de deskundige leiding van juryvoorzitter Marjan van den Berg - winnares van de eerste Valentijnprijs en bekend van de Sanne-verhalen in Margriet.

Er kan vanaf 5 januari (12:00 uur) tot en met 9 februari (24:00 uur) gestemd worden op je favoriet via de website www.valentijngenootschap.nl
De winnaar van de Valentijnprijs 2017 zal in de week van het Romantische Boek bekend worden gemaakt en in Utrecht op 11 februari worden gehuldigd tijdens het Valentijnfestival.

Valentijnfestival


Zaterdag 11 februari vindt voor de derde keer het Valentijnfestival plaats. We zijn dit keer in Utrecht in restaurant Het Oude Tolhuys, net even buiten Utrecht met voldoende parkeergelegenheid en genoeg ruimte voor alles wat wij dit jaar te bieden hebben.

Om alles wat je kunt verwachten in deze nieuwsbrief te zetten is te veel van het goede, zo lang is de lijst. We maken er weer een heel leuke en gezellige middag van, dat is zeker. Het complete programma kun je hier vinden.

Kaarten kosten 10 euro, voor Vrienden van Valentijn 5 euro. Deelnemers aan de schrijfwedstrijd mogen op vertoon van het bewijs van deelname gratis naar binnen.

Dit keer is er de mogelijkheid om na afloop een hapje te blijven eten in het restaurant. Tegen een vergoeding van 17 euro krijg je een maaltijd die bestaat uit nasi, saté en iets te drinken. Hiervoor moet je je wel van tevoren opgeven zodat het restaurant weet wie er blijven eten. Ook dien je vooraf, bij aankomst op het festival je eigen maaltijd af te rekenen bij het restaurant. Dieetwensen kun je bij het bestellen van een kaartje aangeven.

Schrijfwedstrijd


Deelnemers van de schrijfwedstrijd mogen op vertoon van de factuur gratis naar binnen. Er zijn maar liefst 60 verhalen ingeleverd. De jury gaat het heel erg druk krijgen met de beoordeling van al deze creatieve uitspattingen. Wij hopen alle deelnemers in ieder geval 11 februari te kunnen begroeten tijdens het Valentijnfestival!

Juryvoorzitter Gerda van Wageningen zal die dag de prijsuitreiking voor haar rekening nemen.

Tijdens het Valentijnfestival wordt er een tweetal workshops gegeven over het schrijven van korte verhalen. Gerda van Wageningen en Suzanne Peters verzorgen deze workshops.

Goodiebag


Vergeet als je zaterdag 11 februari komt, niet je factuur mee te nemen als bewijs van entree. Daarnaast is deze factuur goed voor een goodiebag ter waarde van 20 euro!

We hopen net als vorig jaar weer een groot aantal van onze leden, vrienden en fans te mogen ontmoeten op deze feestelijke dag!
Hartelijke groet,

namens het bestuur en tot de volgende nieuwsbrief!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: