Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

woensdag 3 mei 2017

Petra Heckman

Ik ben Petra Heckman en sinds mei 2016 mag ik mij officieel auteur noemen.
Als kind al schreef ik graag. Maar ambitie om schrijfster te worden had ik toen nog niet. Liever wilde ik zangeres worden. Ik zong op schoolfeestjes en zat in verschillende zanggroepjes. De omslag kwam nadat ik een aantal songteksten had geschreven. Vanaf dat moment wist ik: schrijven is leuker! Zingen doe ik nog altijd, maar niet voor publiek. Schrijven gelukkig wel!


In 2014 bundelde ik al mijn verhalen en gedichtjes tot een klein, persoonlijk boekje; een monumentje voor mijn kinderen. De wens voor het echte werk bleef en vorig jaar verscheen mijn debuutroman "Storm in een glas wijn." Daarmee kwam een droom uit.
Nu ik de smaak te pakken heb, wil ik nog meer boeken gaan schrijven en uitgeven.

Naast schrijven ben ik dol op lezen. Ik lees gesproken boeken in verband met mijn visuele beperking. Naast romantische boeken van Nederlandse auteurs, lees ik graag de boeken van Catherine Cookson. Ik denk dat ik ze inmiddels allemaal al heb gelezen, maar dat geeft niet Ik lees ze met alle liefde en plezier opnieuw.Sinds 26 april 2017, ben ik lid van het Valentijngenootschap. Neem gerust eens een kijkje op mijn website of volg me op YouTube. Hier heb ik een eigen kanaal in plaats van blog.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: