Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

woensdag 5 juli 2017

Marijke van Dijk

Begin januari 2012 zei ik tegen mijn man en kinderen: 'Ik schrijf een boek.' Maar van zeggen naar doen was nog niet zo eenvoudig. Want hoe pak je zoiets aan? Er zaten genoeg verhalen in mijn hoofd, dat was dus niet het probleem. Maar de moed ontbrak mij om ze op te schrijven, laat staan om ze aan iemand te laten lezen. Toch heb ik mijn angst aan de kant geschoven en ben ik aan de slag gegaan.


Eind 2016 kwam mijn eerste in eigen beheer uitgegeven roman 'Bittere Erfenis' uit. De reacties waren zo overweldigend, dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken om mijn inmiddels geschreven 'Vlinderdans' trilogie aan Scholten Uitgeverij op te sturen. Mijn geluk kon bijna niet op toen werd besloten dat zij graag mijn trilogie uit wilde geven. In maart van 2017 kwam het eerste deel 'Gebroken Cocon' van de pers rollen. Inmiddels is het tweede deel 'Gerafelde Vleugel' uitgebracht en wordt het laatste deel 'Vlinderdans' in september verwacht. Maar daar blijft het niet bij. Mijn vijfde boek is inmiddels opgestuurd en zal in het voorjaar van 2018 uitgegeven worden.

Het schrijven van christelijke romans geeft mij ontspanning waar ik mij helemaal in kan verliezen. Ik hou ervan personages uit te diepen die worstelen met hun identiteit, relaties en geloof. Dat schrijven mijn passie is geworden, mag je gerust stellen. Maar ik geniet daarnaast ook van het geven van lezingen, wandelen in de natuur en natuurlijk van mijn man en vier kinderen.

Mijn website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: