Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

woensdag 1 november 2017

Nieuwsbrief 15

Nieuws van het Valentijngenootschap, Jaargang 4 - Nieuwsbrief 15, November 2017

Nieuws van het Valentijngenootschap


Het is al weer even geleden dat de laatste nieuwsbrief verscheen. Tijd dus om een update te geven over de voortgang van ons jaarlijkse Valentijnfestival. Dat zal plaats gaan vinden in Utrecht, in Het Oude Tolhuys op zaterdag 10 februari. Iedereen die bij het vorige festival aanwezig was, zal zich vast wel herinneren wat een sfeervolle locatie dat was. Noteer de datum en de plaats alvast in je agenda zodat je er - weer - bij kunt zijn!


Schrijfwedstrijd!


Op de laatste dag van september sloot de inschrijving voor de schrijfwedstrijd die dit jaar voor de tweede keer gehouden wordt. Maar liefst 49 inzendingen mochten we ontvangen. Zit die van jou erbij? De juryleden hebben geen idee en zijn druk bezig met lezen, beoordelen en juryrapporten opstellen. Het enige wat we alvast kunnen verklappen is dat de kwaliteit dit jaar hoog is volgens de juryleden!

Spannend!

Longlist Valentijnprijs 2018!


Op 31 augustus hebben we 53 prachtige titels naar de juryleden verstuurd. Marjan van den Berg is juryvoorzitter en zij heeft geregeld contact met de juryleden. Binnenkort zal de longlist op de website komen te staan zodat je alvast kennis kunt maken met de ingezonden boeken. Vanaf januari kan er gestemd worden, maar tegen die tijd brengen we dat nog een keer uitvoerig onder de aandacht.

Blijf ons volgen om niks te missen.

Wil je de volgende nieuwsbrief automatisch in je mailbox ontvangen, geef je dan hier op.

Blog


Op social media worden ze al vaak geplaatst, maar hebben jullie al gezien dat we een blog bijhouden van onze auteurs? Hier kun je de berichten lezen die al gepost zijn. Soms zijn het korte stukjes die we plukken van hun eigen website, soms is het een exclusief verhaal voor ons. Leuk in elk geval wel om op die manier bij te blijven.Hartelijke groet,
namens het bestuur en tot de volgende nieuwsbrief!


Wil je deze nieuwsbrief automatisch in je mail ontvangen?
Schrijf je dan in

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: