Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

woensdag 13 december 2017

Midden in de nacht - Suzanne Peters

Hoe ik midden in de nacht een idee kreeg


Ik weet nog goed dat ik geopereerd was aan twee oksels, tegelijkertijd. Op bed kon ik maar geen houding vinden om te slapen. De verdoving was inmiddels al uitgewerkt en alles deed pijn. Schrijvers die niet kunnen slapen, gaan over boeken nadenken. Althans, zo werkt dat voor mij. En opeens dacht ik: ‘Waarom ga ik geen boek schrijven over een YouTuber?

Ik kijk regelmatig naar YouTube, en zag het altijd als een soort ‘guilty pleasure’. Waarom niet combineren met iets wat ik heel graag doe, namelijk schrijven?

Lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: