Valentijngenootschap

Welkom bij het Valentijngenootschap

Hier vind je nieuws en stukjes van onze auteurs en alles wat met het Valentijngenootschap te maken heeft.

woensdag 13 december 2017

Midden in de nacht - Suzanne Peters

Hoe ik midden in de nacht een idee kreeg


Ik weet nog goed dat ik geopereerd was aan twee oksels, tegelijkertijd. Op bed kon ik maar geen houding vinden om te slapen. De verdoving was inmiddels al uitgewerkt en alles deed pijn. Schrijvers die niet kunnen slapen, gaan over boeken nadenken. Althans, zo werkt dat voor mij. En opeens dacht ik: ‘Waarom ga ik geen boek schrijven over een YouTuber?

Ik kijk regelmatig naar YouTube, en zag het altijd als een soort ‘guilty pleasure’. Waarom niet combineren met iets wat ik heel graag doe, namelijk schrijven?

Lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: