Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

vrijdag 19 januari 2018

Hebban en Valentijn

Hebban feelgood
Dit jaar helpt Hebban het Valentijngenootschap met het stemmen op de Valentijnprijs. en dan met name die op het boek dat de publieksprijs kan winnen. En dat doen ze op een geweldig leuke manier. Petje af voor de dames van de We Love Feelgood community op Hebban.

Zo hebben ze niet alleen een mooie pagina voor ons gemaakt waarop alle boeken van de longlist terug te vinden zijn, ook plaatsen ze telkens een korte inhoud van twee boeken. Elke auteur mocht zijn of haar zegje doen en er een leuk filmpje bij maken om het stemmen op het bewuste boek nog aantrekkelijker te maken.

Al die stukjes, en ook de columns die door verschillende bestuursleden geschreven worden, verzamelen ze op een pagina zodat alles bij elkaar blijft staan en gemakkelijk terug te vinden is.

Die pagina vind je hier.

En gestemd wordt er! Tot nu toe is het aantal stemmen ten opzichte van vorig jaar zelfs al meer dan verdubbeld! Een geweldig bereik dus. Lang niet elke stemmer zal 10 februari naar Utrecht komen om te horen wie de winnaar van de Valentijnprijs, de Publieksprijs of de Schrijfwedstrijd is, maar we hopen toch velen van jullie daar te mogen begroeten.

Bestel snel je kaartje in onze webshop en ben er bij! Deelnemers aan de schrijfwedstrijd hebben al een kaartje en nodigen we van harte uit om er bij te zijn. Laat wel even weten of je komt.

Graag tot ziens op zaterdag 10 februari in Het Oude Tolhuys in Utrecht. En vergeet niet te stemmen op je favoriete boek van de longlist.

Jose Vriens - Bestuurslid Valentijngenootschap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: