Valentijngenootschap

Valentijnprijs 2019


De genomineerden voor de Valentijnprijs 2019 zijn bekend.
Stem op je favoriete boek voor de Publieksprijs.

donderdag 1 februari 2018

Nieuwtjes - Anne West

Nieuwtjes: 2018 is een maand oud en ik heb best wel wat te melden. De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten. Dus hier even een update over waar ik allemaal mee bezig ben.


Ja, dat is toch wel het belangrijkste nieuwtje: In februari komt er een nieuw boek van mij uit. Het is een boek dat al heel lang op de planning staat. In een ver verleden heb ik het al eerder aangekondigd, maar helaas is het boek er toen nooit gekomen. In het kader van de goede voornemens heb ik dit jaar het heft in eigen handen genomen. Daarom verschijnt in februari mijn eerste Fantasy boek voor volwassenen: Hart van de IJsworm. Binnenkort vertel ik jullie er alles over.

Lees meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Veel bekeken: